Agenda

Expositie Haarlem

Nu we weer mogen exposeren heb ik een prachtlocatie gevonden waar mijn tuinbeelden nog beter tot hun recht komen. In samenwerking met Pauline en Raymond Landwehr Johann van Tuin Totaal hoveniersbedrijf Haarlem.

Datum: 5, 6 & 7 november
Adres : Oudeweg 30 Haarlem

Komt het zien!

100%natural:
veiling en expo van bronzen beelden en aquarellen in groen atelier Aan de Amstel

Een paddestoel, zwaan of tulp. Met ragfijne precisie weet beeldend-kunstenaar Mark van Kuppevelt (1960) de verfijnde structuur van een dier, bloem of organisme om te zetten in een bronzen beeld. De natuur, verpakt in brons zelf bewonderen? Op 10,11 en 12 december opent Mark van Kuppevelt zijn atelier. Geïnspireerd? Je kan je dan ook aanmelden voor de speciale workshops waar je zelf een bronzen beeld kan maken: inspiratie vind je volop in zijn ruime tuin, grenzend aan de Amstel in het Noordhollandse De Kwakel. De ideale plek om je ‘volle’ hoofd leeg te maken.

Veiling
Op zaterdag 11 december houdt Van Kuppevelt een veiling van een aantal van zijn pronkstukken: allen opgebouwd uit steen, hout en brons. Dat doet hij samen met kunstenaar Ingrid Jansen (1960) uit Kortenhoef. Jansen, bekend om haar prachtige stilistische aquarellen op canvas, en haar zeer populaire workshops als ‘Schilderen als Monet’, zal ook werk tentoonstellen en verkopen. Tijdens de veiling is er muziek van percussionist Angelo van den Burg.

Als je je van tevoren aanmeldt, ben je verzekert van een (zit) plek !

EXPOSITIE AGENDA
Noord-Holland Atelier Mark van Kuppevelt.

De Banken 1b De Kwakel.
Expositie en veiling 100% Natural
Bronzen beelden en aquarel. Mark van Kuppevelt/ Ingrid Jansen
Openingstijden: 10 dec: 17.00 – 20.00 uur/ 11 dec: 11.00 – 15.00 uur. Vanaf 15.00 uur : veiling met muziek.
Entree veiling € 10,00.
12 dec: 12.00 – 17.00 uur. Entree expositie: gratis

VOOR MEER INFORMATIE expo/veiling/workshops:
Mark van Kuppevelt: 06 – 54981504
Ingrid Jansen: 06 11321748

Meer info over Ingrid:
http://www.ingridjansen.nl

Open Werkplaats: nieuwe woensdag erbij! 

Wil je graag langer aan een beeld werken? In brons, hout of steen? Dat kan gedurende het hele jaar op een dinsdag of woensdag. Deze maand beginnen we met een nieuwe groep op de woensdag. Er zijn nog een paar plekken vrij. Heb je interesse, laat ons weten per mail of app

Volg mij op social media