Agenda

Expositie Aalsmeer

Al meer dan twintig jaar exposeer ik mijn beelden die geïnspireerd zijn uit de natuur in het hart van de bloemenstad: Aalsmeer. Dit keer voelt het wel heel speciaal. Want nog niet eerder heb ik zo lang moeten wachten om mijn eigen werk aan een groot publiek weer te kunnen laten zien! Daarom toon ik met nog meer trots dan voorheen mijn reeks gemaakte nieuwe beelden, grote en kleine.

Datum: 15 & 16 september 
Adres :
Uiterweg 123 Aalsmeer.

Expositie Haarlem

Nu we weer mogen exposeren heb ik een prachtlocatie gevonden waar mijn tuinbeelden nog beter tot hun recht komen. In samenwerking met Pauline en Raymond Landwehr Johann van Tuin Totaal hoveniersbedrijf Haarlem.

Datum: 5, 6 & 7 november
Adres : Oudeweg 30 Haarlem

Komt het zien!

Het paradepaardje van CCA: de bronsgiet-weekeinden

Deze ‘corona’ periode werken we in kleinere groepen, van maximaal 8 mensen. Om iedereen voldoende aandacht maar vooral ook ruimte te kunnen bieden. Voor de komende maanden loopt het alweer lekker vol. Meld je vandaag, met je vriend(in) of familielid, nog aan en wees gegarandeerd van een plekje. Kosten : 325 € incl BTW (incl boerenlunch, materiaal en professionele coaching tot de finishing touch).

Datums:

2 & 3 oktober 
6 & 7 november 
4 & 5 december

Open Werkplaats: nieuwe woensdag erbij! 

Wil je graag langer aan een beeld werken? In brons, hout of steen? Dat kan gedurende het hele jaar op een dinsdag of woensdag. Deze maand beginnen we met een nieuwe groep op de woensdag. Er zijn nog een paar plekken vrij. Heb je interesse, laat ons weten per mail of app

Volg mij op social media